بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)

مدرسه و پایگاه های علمی
مدرسه مجازی مهدویت
هم‌اکنون 740 نفر با این مجموعه مرتبط هستند.

اولین گردهمایی دبیران شورای برنامه‌ریزی مناطق کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد، اولین گردهمایی دبیران شورای برنامه ریزی مناطق کشور با هدف بررسی ساختار نیروی انسانی دفاتر استانی و شهرستانی بنیاد در تاریخ 7 اسفند ماه در محل بنیاد مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد، اولین گردهمایی دبیران شورای برنامه ریزی مناطق کشور با هدف بررسی ساختار نیروی انسانی دفاتر استانی و شهرستانی بنیاد و با حضور حجج اسلام دکتر متوسل(مدیرعامل بنیاد)، کفیل(معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش)، عباسیان(دبیر شورای منطقه 1)، شهیدی(دبیر شورای منطقه2)، حسنی حلم(دبیر منطقه 5)، عسگری(دبیر منطقه 6) و آقایان شهرکی(دبیر منطقه 3)، پورفرجی(دبیر منطقه 4)، آقابابایی(معاون اداری-مالی و پشتیبانی)، بیگدلی(مدیر حراست و گزینش) و رعیت پور(مدیر روابط عمومی و دفتر ریاست) در تاریخ 7 اسفند ماه در محل بنیاد مرکز برگزار شد.



در این گردهمایی ابتدا دکتر متوسل طی سخنانی ضمن اشاره به لزوم برخورد با عقائد و افکار انحرافی موجود در رابطه با مهدویت گفت: بنیاد باید هم فکر درست تولید کند و هم دنبال راه های نشر فرهنگ صحیح مهدوی و افکار تولید شده باشد.



وی افزود: امروز دشمنی استکبار با نظام جمهوری اسلامی ایران به خاطر "صدور انقلاب" است و این نکته بارها به صراحت در سخنان دشمنان نظام بیان شده است. در جبهه‌ی دیگر بحث انتظار و ظهور منجی را زیر سئوال می‌برند تا امید را در دل منتظران حضرت کم رنگ کنند.
متوسل همچنین گفت: متأسفانه در داخل کشور هم دیده می‌شود که عده ای به دنبال این هستند که صبغه باور های دینی در بین مردم پررنگ و تقویت نشود و حتی در جامعه دانشگاهی گاهی ترکیه و مالزی را به عنوان الگوی کشورهای مسلمان پیشرفته و توسعه یافته مطرح می‌کنند که صبغه مذهبی در آنها کمتر به چشم می‌خورد.
در ادامه گردهمایی معاونین بنیاد و دبیران مناطق به بیان دیدگاه های و نظرات خود در مورد دستور کار اعلام شده پرداختند.
این گزارش می‌افزاید: شورای برنامه ریزی مناطق به عنوان بازوی فکری و اجرایی مرکز و به منظور تقویت توان، همیاری و افزایش توان و بهره وری بنیاد استان‌ها تشکیل شده است. در این طرح استان های کشور با توجه به شاخصه‌هایی از قبیل فرهنگ، جغرافیا و همگون بودن به شش منطقه تقسیم شده و حسب نظر اعضای هر منطقه، یکی از استان‌ها دبیری شورای منطقه را عهده‌دار گردیده است.
آخرین ویرایش
در 1395/12/14 11:15 توسط زهره رجبی شیزری

مطالب پربازدید را ببینید
و یا به فهرست بازگردید.

بازگشت به ابتدای صفحه

تلفن
نشانی
021-86034297
تهران، خیابان طالقانی، میدان فلسطین، پلاک 387 کدپستی: ۱۴۱۶۷۱۳۸۱۱
پیامک
30001366